Na Startovači můžete podpořit vznik hry Home Designers

Na Startovači Petr Chval se svým týmem požádal veřejnost o podporu pro svou novou hru Home Designers. Již jste se mohli setkat s jeho hrou Verona, kterou vydalo sdružení Česká deskoherní společnost (CBG) v roce 2010. Pokud byste chtěli vydání hry podpořit a získat některou z odměn  (podle výše vašeho příspěvku, včetně hry) máte nejvyšší čas. Do konce zbývají tři dny a ke splnění podmínek chybí jen kousek.

Hra Home Designers je určena pro 2–6 hráčů od 9 let. Budete představovat návrháře, kteří sestavují domy pro náročné klienty. Vítězem se stane ten, kdo dokáže nejlépe vyhovět přání klientů a požadavkům na kvalitní bydlení.

V případě úspěšného dosažení cílové částky, vyjde na podzim tohoto roku. Další podrobnosti o tomto projektu včetně pravidel najdete na Startovači.

Startovač je platforma, která umožňuje financování nejrůznějších projektů, které mají jasně definovaný cíl. Může jít například o divadlo, film, hru, aplikaci, knihu, komiks, umění. Povoleny nejsou například charitativní či business projekty. Pokud máte zajímavý projekt, můžete o podporu požádat také. Startovač vám s ním pomůže.

Videopředstavení hry:



Odkazy:

***

Žádné komentáře: