Novinka: World of Tanks v karetní podobě

Nejspíš znáte on-line hru World of Tanks nebo jste o ní alespoň slyšeli. Tato hra má po celém světě řadu fanoušků. Nyní přichází v karetní podobě ve stejném grafickém provedení a využívající stejnou terminologii. Pokud máte své oblíbené tanky, tak se s nimi znovu setkáte. World of Tanks: Rush je karetní hra pro 2–5 hráčů, která využívá princip vytváření balíčku. Každý hráč velí rotě tanků, které vede do boje, brání své základny, získávají posily a v případě úspěchu jsou odměněni ziskem medailí.

Ukázka karet (Essen 2013).
Hra má svá standardní oficiální pravidla, podle nichž budete hrát, když se s hrou začnete seznamovat. Až se s hrou blíže seznámíte nebo pokud patříte mezi náročnější hráče moderních společenských her, pak určitě oceníte varianty pravidel, které připravil MindOK a jsou k dispozici ke stažení. Tyto úpravy omezují prvek náhody ve hře a vnášení do ní více interaktivních prvků a umožňují také týmovou variantu hry. Je jen na vás, které nové prvky do hry zařadíte.

Hra World of Tanks je již v obchodech (alespoň v těch specializovaných). Jako bonus k zakoupené hře zítkáte unikátní kód, díky kterému obdržíte speciální tank do své on-line verze.

Odkazy:
Související články:

Chcete si hru World of Tanks: Rush koupit?

World of Tanks: Rush lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

***

Žádné komentáře: