Frodovy deskové hry slaví 7. narozeniny

Tento herní web vznikl před sedmi lety z čiré zvědavosti, co všechno svět moderních deskových her skrývá. A také z radosti, kterou mi hry dávaly. Měl jsem rovněž chuť podělit se o to, co mě zaujalo, a jak jsem doufal, co by mohlo zajímat i někoho dalšího. Tehdy kromě Hrajeme.cz žádný další web, který by dlouhodobě mapoval deskové hry, u nás nebyl. Snad se mi to alespoň trochu podařilo. Budu rád, když mi napíšete zprávu, komentář k článku či na sociálních sítích Facebook a Google+.

K sedmým narozeninám můžete tomuto webu dát i dárek (který vás nebude nic stát). Doporučte svým přátelům a známým Frodovy deskové hry, přidejte je mezi oblíbené na Facebooku či Google+. Každý člověk má podle mě alespoň jednu hru, která ho bude opravdu bavit, jen na ni zatím nemusel narazit. Mým přáním je, aby si každý našel svou hru (hry). A budu rád, když mu Frodovy deskové hry pomohou.

Pokud se vyskytujete na některé ze sociálních sítí, pak můžete využít například stránku Frodových deskových her na Facebooku či Google+ nebo využívat Twitter. Budete dostávat zprávy o nových článcích a dalších novinkách a zajímavostech rychle a pohodlně.

***

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Jo díky, rád si to tady přečtu. Gratuluji