Novinka: Vyprávějte Příběhy z kostek

Nabídku společenských her u nás obohatila novinka Příběhy z kostek. MindOK tuto hru představil už na Deskohraní, nyní se dostává do obchodů. Pravidla jsou jednoduchá, hodíte kostkami a začnete vyprávět pohádku podle obrázků. Kostek je celkem devět a máte k dispozici 54 různých obrázků. Záleží jen na vaší představivosti a fantazii, jaké příběhy vykouzlíte. Hra je určena dětem i dospělým.

Příběhy z kostek patří mezi vyprávěcí hry. Stejně dobře si zahrajete ve dvou i ve větší skupině. Ke hře můžete přistoupit tak, že si společně vyprávíte, nebo můžete soutěžit o to, kdo vymyslí nejpoutavější příběh. Obrázky na kostkách poskytují nepřeberné množství kombinací, takže každý příběh bude jedinečný.

Pravidla vám poskytují také řadu variant, které hru zpestří. Jeden hráč hodí kostkami, vybere si jeden obrázek a začne vyprávět příběh. Pak si vybere druhý a příběh pokračuje. Nebo další obrázek vybere někdo jiný a na započaté vyprávění naváže. Můžete také vyprávět pohádku na přání. Obrázky vybírá někdo jiný než vypravěč. Je to jen na vás. Nad příběhy nemusíte moc přemýšlet, prostě popustíte uzdu své fantazii a pak už to jde samo.

Hra se hodí pro různý počet hráčů i k nejrůznějším příležitostem. Užijete ji dobře doma i na cestách.

Jak hra vypadá, se můžete podívat také na videu.

Odkazy:
Související články: 
Chcete si hru Příběhy z kostek koupit?
Mindok Příběhy z kostek Max Rory´s Story Cubes Max lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

***

Žádné komentáře: