Novinka: T.I.M.E Stories

Další s očekávaných novinek potěší příznivce příběhových a kooperativních her. Blackfire přinesl české vydání hry T.I.M.E Stories, která vás zaujme svou graficky čistou krabicí. Autoři se v této hře rozhodli spojit příběhovost her na hrdiny s deskovou hrou do jednoho kompaktního celku. Výsledkem je nový koncept, který vám poskytne jedinečný herní zážitek. Hra je založena na scénáři, který tvoří balíček karet. Společně s ostatními hráči budete spolupracovat při překonávání nástrah hry a luštit nejrůznější hádanky. Nesmíte si proto balíček karet prohlížet, jinak byste se připravili o kouzlo hry a její překvapení.

T.I.M.E Stories je příběhová hra, ve které je důležitá spolupráce mezi hráči a především jejich vzájemná komunikace. Scénář je vždy založen na nějaké záhadě a v jeho pozadí se skrývají různé příběhy, které můžete objevovat. Je proto potřeba pozorně číst jednotlivé karty a vnímat to, co přináší.



Hra vyšla v roce 2015. V krátké době zaujala hráče i odbornou veřejnost po celém světě. Svědčí o tom i řada nominací na herních ocenění, například Kennerspiel des Jahres Nominee 2016, International Gamers Award – General Strategy: Multi-player Nominee 2016, Meeples‘ Choice Nominee 2015, Golden Geek Board 2015 (Hra roku, Tematická hra roku, Nejinovativnější hra roku, Grafické zpracování).

Díky českému vydání se můžete ponořit do tajemného příběhu a pokusit se vyřešit záhady paralelního světa.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: