Novinky: Rozšíření Tzolkina, Dědictví a Příšerek z podzemí jsou k dispozici

Přísun předvánočních novinek nekončí. Pokud jste si oblíbili hry, jako jsou Mayský kalendář, Příšerky z podzemí nebo Dědictví, pak vás jistě potěší, že rozšíření k těmto hrám jsou k dispozici. Jmenují se: Tzolk´in: Kmeny a proroctví, Příšerky z podzemí: Temné uličky, Dědictví: Vyhazov. Vydává je MindOK ve spolupráci s CGE.

Tzolk´in: Kmeny a proroctví
Každý hráč se stává vůdcem jednoho kmene, který má speciální schopnosti. K dispozici je celkem 13 různých karet kmenů. Celou hru také ovlivňují tři proroctví, která jsou známá před začátkem hry. Naplňují se postupně. Tato proroctví hráčům umožní získat další body navíc. Mohou je ale i ztratit, pokud se nepřipraví na jejich dopady. Ve hře je celkem 13 karet různých proroctví.

Díky rozšíření si zahrajete i v pěti hráčích.

Dědictví: Vyhazov
V tomto rozšíření dostanou všichni hráči jednu kartu zaměstnání, která jim určuje výši platu. Napoví také, co musí vykonat, aby dostali vyhazov, protože opravdový gentleman přeci nepracuje. Rozšíření obsahuje také šest svatebních karet (zásnubní prsten, zásnuby). Svatba není vůbec levná záležitost, takže se jim otevírají další cesty, jak mohou utrácet peníze. Součástí rozšíření jsou také nové variabilní plány dne.

Příšerky z podzemí: Temné uličky
Nové rozšíření přináší nové domácí mazlíky, klece, zákazníky a magické předměty. Především ale bude obsahovat novou městskou čtvrť, kde si hráči budou moci najmout ilegálního pracovníka, koupit příšerku na černém trhu, pronajmout různá zařízení a nakupovat nové doplňky pro své příšerky. Je to zapovězená čtvrť města Imp, kde žijí pochybné existence a kde se dá pod rukou sehnat prakticky všechno.


Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: