Novinka: Kurník aneb poperte se o slepice

Kdo bude největší kohout? To se ukáže v letošní novince od Stragoo games, v karetní hře Kurník. Hráči se jako kohouti snaží ovládnout kurník a mít v něm co nejvíce slepic. Okolo ale obchází lišky, které dychtí po dobrém soustu, a jsou tu také farmáři a ostatní kohouti, takže je potřeba se mít na pozoru. Kurník slibuje akční, rodinnou hru pro 2–4 hráče od 8 let. 

Na začátku hry mají hráči v ruce tři karty kohoutů a další jiné dvě karty. Během svého tahu vloží jednu kartu pod jednu ze tří karet kurníku, kohouta, slepici či lišku vkládají skrytě, ostatní karty odkrytě. Ty mají různý efekt. Umožňují například přesouvat karty mezi kurníky či je zamknout. Cílem hry je mít v kurníku více svých kohoutů a u nich co nejvíce slepic, za ně totiž získává body (pozor, za lišky se body odčítají).

Kurník je jednoduchá a rychlá karetní hra, se kterou se rychle seznámíte a kterou si můžete zahrát v podstatě s kýmkoliv. Mohla by vás bavit s vašimi dětmi nebo partou na horách. Jedna partie vám zabere okolo 15 minut.

Odkazy:
Chcete si hru Kurník koupit?
Kurník - Karetní hra lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

***

Žádné komentáře: