Hrdinové BattleLore – do zbraně

Ohlášené rozšíření BattleLore: Heroes je v prodeji, prozatím v zahraničí. Doufejme, že ho někdo brzy doveze, abychom ho mohli vyzkoušet. Na oficiálního distributora u nás se nedá moc spolehnout. Zapojením postav hrdinů získává hra další prvek, kterým můžete obohatit vaši hru. Hrdinové mohou mít roli šampionů – samostatných jednotek –, nebo vůdců, pak jsou součástí jiných jednotek. Zpočátku mají minimum dovedností a artefaktů, které by vám pomohly v bitvě. Postupně se ale rozvíjejí a za úspěchy jsou odměněni.

Rozšíření obsahuje celkem deset figurek hrdinů. Od každého z pěti typů je jeden pěšák a jeden jezdec (commander, warrior, rogue, cleric, wizard). Všechny vlastnosti vybraného hrdiny si zaznamenáváte na speciální kartu (viz obrázek). Kdo se chce s rozšířením blíže seznámit již nyní, může si již stáhnout anglická pravidla. Jejich součástí je také sedm nových scénářů.

Společnost Fantasy Flight Games ohlásila také další rozšíření, která by měla vyjít ještě letos. Jsou jimi BattleLore: Creatures a BattleLore: Dragons. V rozšířeních budou nové speciální stvoření s jedinečnými vlastnostmi, například Hydra, Wood Giant, Rock Elemental, Wood Wyvern, Fire Dragon.


Odkazy:

Související články:
OBRAZOVÁ PŘÍLOHA





***

Žádné komentáře: