Novinka: Dr. Heuréka

Pěknou novinku připravil Blackfire. Hra se jmenuje Dr. Heuréka a je určena pro 2–4 hráče od 8 let. Vaším úkolem je míchat různé látky ve zkumavkách. Látek v podobě barevných kuliček se přitom nesmí dotknout rukou, takže musíte být šikovní a také chytří. Tuto zábavnou akční novinku si dobře zahrajete v rodině i s přáteli.

Každý hráč má svou sadu tří zkumavek a šesti kuliček ve třech barvách. Mají je namíchat podle zadání. Komu se podaří přelít kuličky nejrychleji, získá bod jako ocenění za chytrost a šikovnost. První hráč, který nasbírá 5 bodů, zvítězí a stane se nejlepším a nejchytřejším pomocníkem doktora Heuréky.

V této hře jsou všichni neustále zapojeni do hry. Díky tomu, jednoduchým pravidlům a kvalitnímu provedení si ji zahrajete opravdu s kýmkoliv. Jedná se o rychlou a krásně připravenou akční hru, ve které uplatníte logiku, ale i šikovnost. Přelévání plastových kuliček mezi zkumavkami vyžaduje soustředění a dobré promyšlení jednotlivých kroků. Jen tak budete rychlejší než ostatní. Po splnění jednoho úkolu následuje další, kuličky ale necháváte tam, kde byly po skončení předchozího úkolu.


Odkazy:
***

Žádné komentáře: