Záchranáři, rozšíření Doby kamenné a další novinky

MindOK rozšířil svou nabídku o další hry, které stojí za pozornost. Především příznivci Doby kamenné se dočkali velkého rozšíření, které v češtině nese název Stylově k cíli. Hru obohacuje o nové prvky a umožní vám hrát až v pěti hráčích. Sada minirozšíření hry Carcassonne přináší nové a originální nápady. Nejočekávanější z novinek jsou Záchranáři, kteří budou k dispozici již brzy (během června). V rodinném kruhu či s přáteli budete zachraňovat lidské životy z hořícího domu. Pro děti i předškolního věku je již k dispozici postřehová hra Barvínek.

Záchranáři: Boj s ohněm – kooperativní hra pro 2–6 hráčů 

V této hře budete spolupracovat. Lidské životy jsou v ohrožení, a jinak jako dobře fungující tým nemůžete uspět. Plameny šlehají a dům se může každou chvíli zřítit. Buď společně zvítězíte, nebo prohrajete. Hra umožňuje čtyři úrovně obtížnosti, takže si můžete nastavit nejvhodnější výzvu právě pro vaši skupinu. Hra je určena pro rodinu i pro náročnější hráče.

Doba kamenná: Stylově k cíli – velké rozšíření hry

V základní hře jste především pečovali o svůj rod a usilovali o to, aby nestrádal hlady. Nyní přichází čas i na obchod a ozdoby. Rozšíření přináší novou surovinu, karty, budovy a více možných akcí. Umožňuje také hru v pěti hráčích. V rozšíření obdržíte rozkládací plán, kterým překryjete část původní hrací desky.

Minirozšíření Carcassonne – šest samostatných malých rozšíření hry

Jedná se o tato: 1. Létající stroje, 2. Dopisy, 3. Přívozy, 4. Zlaté doly, 5. Mág a čarodějnice, 6. Zbojníci. Každé obsahuje nové kartičky krajiny a další materiál (například kostku, figurky). Minirozšíření přidáváte k základní hře Carcassonne.

Barvínek – dětská postřehová hra pro 2–8 hráčů – od 4 let

Hra obsahuje 15 oboustranných destiček s obrázky různých předmětů. Hledáte vždy dva stejné předměty na dvou destičkách, nezáleží na velikosti a barvě. Je to jednoduchá, rychlá a výborně fungující postřehová hra pro rodiny s dětmi od čtyř let. U dětí rozvíjí postřeh, rozpoznávání barev, komunikaci, zdravou soutěživost.

Odkazy: 

Související články:
Chcete si hru Doba kamenná: Stylově k cíli koupit?

Doba kamenná: Stylově k cíli lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Chcete si hru Barvínek koupit?

Mindok Barvínek lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

***

Žádné komentáře: