Blackfire připravuje Hru o trůny v češtině

Blackfire na svých stránkách oznámil, že připravuje kompletní české vydání deskové hry Hra o trůny, v originále A Game of Thrones. Tato hra vznikla podle fantasy ságy George R. R. Martina Píseň ledu a ohně. Možná sledujete její zfilmovanou podobu, kterou jako seriál vysílá HBO.

Ve hře budete soupeřit v barvách jednoho z mocných rodů o moc, a především o Železný trůn. Hra výborně zachycuje atmosféru knihy. Je plná bojů, intrik a nečekaných zvratů. Ocení ji především náročnější hráči. 

Hra o trůny je komplexní strategická hra pro 3–6 hráčů. Ti uzavírají aliance, aby je následně porušili, svádí nelítostné bitvy, vedou diplomatická jednání. Přitom se musí společně bránit hrozbě ze severu, která je může zničit všechny. Vzhledem k prvkům diplomacie je hra nejlepší ve větším počtu hráčů, protože pak si plně užijete její možnosti. Ale pozor, hra dokáže být stejně nelítostná, jako její knižní předloha.

České vydání vzniká podle druhé edice hry z loňského roku, která má vylepšenou grafiku a pravidla. Obsahuje také i prvky z původních rozšíření A Clash of Kings a A Storm of Swords.

Hra by měla být k dispozici do konce roku.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: