Novinky od nového vydavatele REXhry

Do světa českých vydavatelů a distributorů deskových her vstoupila nová značka: REXhry. Stojí za ní provozovatelé internetového obchodu Planeta her. Prvním počinem je karetní hra Timeline: vynálezy, která je čerstvě v prodeji. Udělá radost nejen zájemcům o historii. Je jednoduchá, rychlé, přitom prověří vaše znalosti. Začátkem července můžeme očekávat další novinku. Je jí hra Bylo nebylo (v originále Once Upon a Time). Obě hry vycházejí v plné české lokalizaci.

Timeline již vyšel v češtině

Timeline je karetní hra pro 2-8 hráčů. Obsahuje 109 karet nejrůznějších vynálezů od počátku dějin po současnost. Hráči během hry postupně umisťují karty na časovou řadu podle data vynálezu. Vypadá to jednoduše, ale nejednou budete překvapeni, jak dlouho lidstvo využívá některé dnes již všední vynálezy. Kdo se zbaví svých karet jako první, zvítězí. Graficky je hra velmi pěkně připravena. Dostanete ji v elegantní plechové krabičce. V říjnu můžeme očekávat novou edici Objevy, která hru rozšíří o novou sadu karet.

Bylo nebylo, tak začíná nejedna pohádka. Máte rádi pohádky? Hra vás do světa pohádek uvede. Nebudete však pouhými posluchači, stanete se vypravěči. Hráči totiž společně rozvíjí pohádkový příběh. Vhodným způsobem musí do vyprávění zapojovat karty s pohádkovými postavami, událostmi či místy. Fantazii se meze nekladou. Bylo nebylo je karetní hra pro 2-6 hráčů.

Věřím, že se dočkáme i dalších pěkných her od REXher.




Chcete si koupit hru Timeline: Vynálezy?

Timeline: Vynálezy lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Odkazy:
***

2 komentáře:

František Fuka řekl(a)...

Once Upon a Time hraji a je to bohuzel hra, u niz je nezbytne umet dobre anglicky, coz v nekterych kruzich ztezuje jeji hratelnost. Domnivam se spravne (z clanku to neni zcela jasne), ze tato hra nyni vyjde S CESKYMI TEXTY?

Jakub řekl(a)...

Hra vyjde s českými texty, takže bude přístupná opravdu každému :-) (do článku doplněno)