Novinka: Boom Balloon je vtipná hříčka

Boom Balloon je nová hra od Albi, kterou bychom měli spíše zařadit mezi vtipné hříčky. Určená je především dětem školního věku a své místo si najde řekněme na dětské narozeninové party. Pobavit ale může i starší děti a dospělé. Princip je jednoduchý. Speciální stojánek vězní nafouknutý balonek. Hráči do něj postupně zasouvají tyčky. Prohraje ten, komu balonek praskne. Zahrajete si ve dvou a více hráčích.

Hra je velmi pěkně provedená. Stojánek je složen ze tří dílů, které spojíte a doprostřed nafouknete balonek s vyobrazeným obličejem. Celé to připomíná sondu hlavy jako z nějakého sci-fi filmu.

Kdo je na řadě, hodí kostkou, která určí, kolikrát musí zasunout tyčku, která tlačí na balonek. Při každém zasunutí tyčky to musí klapnout. Zažijete chvíle napětí, úlevy, když se nic nestane, i překvapení, když nakonec balonek praskne.

Boom Balloon je jednoduchá a rychlá hra, která pobaví především děti, ale zábavu si užijete i při hraní v rodině. Můžete vyzkoušet i s předškolními dětmi, ale ty se mohou bát praskání balonku.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: