Akce: Deskohraní 2013 je za dveřmi

Za necelé tři neděle začne v Praze na Malá Straně Deskohraní, největší festival deskových her u nás. V nádherných prostorách Tyršova domu se budete moci zúčastnit nejednoho turnaje či vyzkoušet některou ze známých i méně známých her. Registrace na turnaje již začala (při platbě do 1. 10. budete mít startovné se slevou).

Můžete změřit své mentální síly v celé řadě her, ať už těch klasických a zavedených jako Go, Oware, Scrabble, Othello, či moderních jako Puerto Rico, Carcassonne, Bang!, Doba kamenná. Místa se již plní, tak neváhejte a přihlašte se na turnaje v těch hrách, která vás baví. Většina turnajů se uskuteční na tradičním místě v Tyršově domě. Nově se některé budou konat v protorách gymnázia Jana Nerudy.

Ludotéka na Deskohraní 2012.
Na Deskohraní samozřejmě nebude chybět velká herna – Ludotéka. K dispozici bude na 480 různých her. Tu správnou hru vám na místě pomohou vybrat zkušení hermani. Přijdete a hrajete, hlásit se nemusíte.

V rámci doprovodných akcí se budete moci seznámit s různými hrami při prezentacích a rychlokurzech, které vám pomohou proniknout do tajů vybraných her. Bude zde osvědčený dětský koutek a nově i dětské ludotéka s programem pro děti a rodiny. Hry, které vás zaujmou si budete moci zakoupit za festivalové ceny. 

Letos se uskuteční již 13. ročník této akce.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: