Chystá se: REXhry v češtině vydají Blood Rage

REXhry oznámily další velkou hru. Bude to Blood Rage z dílny Cool Mini Or Not, kteří se vyznačují krásně a detailně zpracovanými figurkami. Zavede vás do světa vikingských bojovníků a jejich mytologie. Určena je pro 2–4 hráče od 13 let. Jedna partie zabere od 60 do 90 minut. Autorem hry je Eric M. Lang.

Jedná se o produkčně náročnou hru, obsahuje velký počet detailně propracovaných figurek, karet a dalšího herního materiálu. Hra proto patří k těm dražším. Stát bude okolo dvou tisíc.

Ve hře představujete jednotlivé klany a vedete své bojovníky. Nastal Ragnarok a konec světa se blíží, takže máte poslední šanci dostat se do Valhaly. Připravte se tedy na konfliktní hru, ve které je použito velké množství figurek, které představují vaše jednotky. Navíc obsahují figurky monster, které můžete během hry ovládat. Na začátku každého kola hráči draftují karty. Karty jsou výraznou částí hry, umožňují například posilování jednotek či vylepšení, odměňují vás vítěznými body za splnění úkolů.


Tuto hru si můžete předobjednat. Získáte ji za nižší cenu, než bude doporučená, a navíc dvě figurky, které jinak nebudou v běžném prodeji. A pokud budete mít štěstí, můžete získat i sadu s nabarvenými figurkami. Tím, že si hru předobjednáte, podpoříte vydávání i dalších her. Předobjednávky přijímají specializované obchody.


Díky REXhrám se k nám dostane velká tematická a bohatě vybavená hra, která se pravděpodobně stane jedním z největších počinů tohoto roku. Na portálu BoardGameGeek je aktuálně na 24 místě (k 19. únoru), takže je vidět, že ji hráči oceňují.

K dispozici by mohla být již v červnu či červenci.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: