Akce: Křest hry Lords of War a turnaj

Tuto sobotu 6. února bude v herně Světa deskových her pokřtěno české vydání hry Lords of War. A bude to křest ohněm, kterého se můžete také zúčastnit a poměřit své síly v turnaji. Pravidla jsou jednoduchá, takže se s nimi můžete seznámit i na místě. Případně si je můžete nastudovat dopředu sami. Začíná se ve 13.30 hodin, první kolo turnaje pak ve 14 hodin. Přihlaste se předem telefonicky nebo e-mailem.


Lords of War je rychlá karetní hra, kde proti sobě stojí dvě armády. Ty svedou poziční bitvu na herním plánu, kam hráči střídavě umisťují své jednotky. Povedete krvelačné orky, statečné trpaslíky, neústupné elfy či nevyzpytatelné ještěry. Nově vyložená jednotka musí (až na výjimky) zaútočit na nepřítele, takže oba hráči neustále přicházejí o své bojovníky. Cílem hry je zničit soupeři 4 velitele nebo 20 libovolných bojovníků.

Turnaje se mohou zúčastnit děti i dospělí. Každý účastník se může těšit na drobnou cenu. Děti do 15 let budou vyhodnoceny v samostatné kategorie. Vítězové obou kategorií se mohou těšit na hodnotné ceny. Hráči si budou volit rasu. Jako první si vždy volí hráč, který nezačíná. Začínající hráč si pak musí zvolit rasu jinou.

Základní informace:

  • KDY: Sobota 6. února, 13.30–18 hodin
  • KDE: Svět deskových her, Kubánské náměstí 1268/9, Praha 10
  • KONTAKT: 733 512 361, info@svet-deskovych-her.cz


Odkazy:


***

1 komentář:

iPad Hry řekl(a)...

Nachvíľu som prišiel a bola to dobrá akcia :)