Svět deskových her oslavil osm let

Dobrých obchodů, které se specializují na moderní společenské hry, je již celá řada. Pokud se mě zeptáte, který mohu bez zaváhání doporučit, tak je to Svět deskových her. V sobotu ve své herně oslavil již osm let existence. Popřát mu přišli hráči, hráčky, děti, známí a lidé z okolí. Nechyběl úžasný dort, ale především si každý mohl zahrát svou oblíbenou hru nebo vyzkoušet některou z novinek. K dispozici má herna širokou nabídku.

Proč vám mohu Svět deskových her doporučit? Především se hrám věnují dlouhodobě a dobře jim rozumí. To by ale bylo málo. Dokáží vám poradit takovou hru, která zaujme právě vás. A navíc si hru můžete vyzkoušet v herně, takže nekupujete zajíce v pytli. Velmi oceňuji osobní přístup k zákazníkům.

Další předností je, že zde najdete pestrou nabídku her. Nechybí široký výběr dětských a vzdělávacích her, her pro rodinné hraní a s přáteli ani hry pro náročné hráče. Pokud potřebujete malou vtipnou hru jako dárek, také si vyberete.

Dále je třeba ocenit krásné a útulné prostředí herny, kde je prostor pro hráče i pro děti. V kalendáři najdete přehled akcí i termíny, kdy je herna otevřena.

Do dalších let přeji mnoho úspěchu a spokojených zákazníků.

Podívejte se na pár fotek z herního odpoledne 4. října:


Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: