Galaxy Trucker vás zdraví v elektronické podobě

Již se nemusíte bát, že se vám Galaxy Trucker nevejde na stůl. Nyní si ho můžete zahrát na svém iPadu. CGE právě vydává tuto výbornou hru Vládi Chvátila v elektronické verzi. Až do neděle 28. září je aplikace pro celý český trh zdarma ke stažení na AppStoru (uvolněna bude v poledne 25. září). Hra stojí za vyzkoušení, takže neváhejte. Oproti deskové verzi vás čeká mimo jiné nelineární kampaň, ve které se budete muset vypracovat od píky. Čekají vás nejrůznější úkoly, které budou vyžadovat různě sestavené lodě. Nechybí vtipné hlášky a dramatické momenty.

Na hráče čekají stovky hodin stavění vesmírných lodí nejrůznějších velikostí a tvarů, létání, kličkování mezi meteory, destrukce a hlavně – vesmírné kredity. Díky nim se ze zelenáče vypracujete na zkušeného vesmírného harcovníka.

Galaxy Trucker je možné hrát jak v režimu real-time hry, tak v novém tahovém režimu. To všechno lokálně proti 12 AI osobnostem nebo s dalšími spoluhráči na jednom zařízení či on-line. Připravena je i nelineární kampaň s více než 80 achievementy.

V testovacích verzích, které jsem mohl vyzkoušet, vypadala hra výborně.

Pro české a slovenské hráče je digitální Galaxy Trucker k dispozici v předpremiéře jako poděkování herní komunitě. Světová premiéra bude v pondělí 29. září.

Videopředstavení aplikace (v angličtině):




Odkazy:
Související články:
***

3 komentáře:

Jan Mlcuch řekl(a)...

Verze pro PC se nechystá? :)

Jakub řekl(a)...

Podle informací z CGE do konce roku možná bude verze pro Android, na té se pracuje. PC verze zatím není na pořadu.

Unknown řekl(a)...

This site is one of the best I have found cara alami mengobati penyakit kutil kelamin manjur