Akce: Severské hraní bude i letos

Již desátý ročník herní akce nazvané Severské hraní proběhne 12.–17. listopadu v rekreačním středisku STAP ve Sloupu v Čechách. Začíná středeční večeří a skončí pondělním obědem. Opět budete mít příležitost vyzkoušet některou z letošních novinek dovezených z veletrhu her v Essenu. Vzhledem k omezenější kapacitě se nezapomeňte včas přihlásit.

Pozvánka organizátorů akce

Sloup v Čechách se nachází mezi městy Česká Lípa a Nový Bor (cca 100 km od Prahy). Ubytování účastníků (většinou dvou a třílůžkové pokoje) a stravování (snídaně, oběd, večeře) je zajištěno v jednom objektu. Cena je stále velmi příznivá, a to 360 Kč/den (plná penze) + 60 Kč organizační poplatek za osobu. Plná penze je 200 Kč ubytování, snídaně 35 Kč, oběd 65 Kč a večeře 60 Kč.
Stejně jako loni i letos nás čeká krom volného hraní vámi přivezených her i několik turnajů. Zatím máme vymyšlený následující program
  • Po páteční večeři již standardní (v nestandardní den) turnájek v Bang!u.
  • V sobotu a v neděli večer turnaj tříčlenných družstev Trojkoruna (Caverna, Istanbul a Ruské železnice).
  • Na pondělní dopoledne chystá Slávek drobný turnaj pro děti.
Program se může ještě operativně měnit. Více o turnajích, přesný časový rozvrh, a vůbec další potřebné informace obdržíte v případném dalším info mailu.

Akce proběhne pár týdnů po slavném Essenu, a tak je téměř jisté, že ve Sloupu budeme mít možnost si prohlédnout, zahrát a snad i koupit nejžhavější herní novinky. K dispozici bude opět i Bazar her, ve kterém můžete poskytnout k prodeji či výměně své hry.

Pokud máte zájem se akce zúčastnit, stačí poslat mail se jménem (jmény), předpokládanou dobou pobytu (od kdy do kdy), budete zařazeni do seznamu, a tím přihlášeni. Bohužel STAP má omezenou kapacitu cca 70 lůžek, proto při vyšším zájmu budeme nuceni postupovat podle pořadí „přihlášek“. Takže máte-li chuť se akce zúčastnit, neváhejte a přihlaste se na DavidCichak@seznam.cz.

Akci sponzorují následující firmy a jednotlivci (zatím): Albi, Blackfire, Fantasy obchod, Labyrint České Budějovice, MindOK, REXhry.

Na příjemně společně prožité dny plné hraní her se těší organizátoři David Cichák, Věrka Cicháková a Slávek Jindra.

Související články:
***

Žádné komentáře: