Novinka: Arkham Horror má rozšíření v češtině

Příznivci dobrodružné kooperativní hry Arkham Horror se dočkali prvního českého rozšíření. Blackfire v tichosti vydal Arkham Horror: Prokletí temného faraona. Je to sice malé rozšíření, ale do hry přidává nové prvky a pravidla. Hráči mohou získat například mocné egyptské artefakty či nová kouzla. Ve hře se objeví mocná bytost Temný faraon, která hráčům snadno způsobí potíže, připravuje totiž návrat Prastarého.

České rozšíření Prokletí temného faraona vychází z druhé přepracované edice, která opravuje původní verzi.

"V rozšíření Prokletí temného faraóna zasáhla Arkham zákeřná prastará kletba. Po městě se šeptá, že byly ukradeny některé předměty, které měly být součástí výstavy ´Odkaz faraónů´. Někteří po těchto artefaktech pátrají, avšak objevují pouze dosud nepoznané hrůzy. Navíc se množí zvěsti o tom, že byla v ulicích města spatřena temná a záhadná postava, oděná do starobylého egyptského roucha. Tento muž, jak se říká, přináší prokletí a zkázu každému, kdo ho potká. Strach ovládá celé město a je opět na malé skupince statečných detektivů, aby přemohli zlo, které se opět prochází ulicemi Arkhamu!"

Pokud se vám Arkham Horror líbil, pak byste si rozšíření neměli nechat ujít. Navíc je za příznivější cenu než původní anglické vydání.

Odkazy:
Související články:
Chcete si hru Arkham Horror: Prokletí temného faraona koupit? 

Arkham Horror: Prokletí temného faraona lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: