Návštěva pražského veletrhu hraček

Dnes ještě můžete vyrazit do pražských Holešovic na Veletrh hraček, her a potřeb pro děti Itea´10. Název celkem přesně vystihuje, co zde můžete očekávat. Skladba je pestrá, od skleněných kuliček, přes deskové hry, po videohry. Nechybí ani vybavení dětských hřišť, která si můžete sami vybudovat. Vše je k dispozici k vyzkoušení, a pěkně pohromadě. Pokud s sebou vezmete děti, ručím vám za to, že budou nadšené. Pokud se na veletrh nedostane, můžete nahlédnout alespoň prostřednictvím pár obrázků.

Z vydavatelů moderních deskových her jistě neminete stánky Albi či MinOK. Vyzkoušet můžete řadu her jako Fauna, Český film či hlavolamy Smart Games, naučit se můžete Tantrix, zahrát si stolní hokej. Dino zas nabízí Bezva fintu, novou hru Vládi Chvátila. Návštěvníci si také mohou prohlédnout hračky nominované na cenu Hračka roku i hlasovat (na internetu hlasování probíhá do konce roku, pouze po registraci).

Obdobná akce probíhá také na výstavišti v Praze-Letňanech pod názvem For Toys. Můžete zajít i sem. Oba veletrhy začaly ve čtvrtek 30. září a končí nedělí 3. října. To, že máme ve stejném čase dva stejné veletrhy je zvláštní situace, která neprospívá ani vystavovatelům, ani návštěvníkům.



Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: