Luxusní vydání hry Bang! Střela - stačí nabít

Bang! StřelaDnes bych vás rád upozornil na české vydání karetní hry Bang! Střela, které připravilo Albi. Jedná se o speciální edici hry v dárkovém balení, které má podobu velkého náboje do koltu. Obsahuje základní hru, dosud vydaná rozšíření a něco navíc. Za toto luxusní vydání dáte okolo 900 Kč.

Pořízením Střely získáte kromě třetí edice Bangu! také rozšíření Město duchů (včetně High Noon), minirozšíření A Fistful of Cards. Jako bonus je přiložena i stříbrná šerifská hvězda. Třetí edice upravila některé karty tak, aby byla jejich funkce jasnější. Na kartách Mustang a Appaloosa například nenajdete symboly +1 a -1, které nebyly každému hned srozumitelné. Byla také upřesněna pravidla. Dvě nové karty pro rozšíření High Noon ("Nová identita" a "Pouta") a tři nové postavy ("Uncle Will", "Johnny Kisch" a "Santa Claus"), které měly být součástí českého vydání stejně jako u mezinárodního, bohužel chybí.

Odkaz:
Související články:
***Aktualizace 4. října 2008***

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Zdravim, nevite, jestli tato verze hry obsahuje "chyby"? Bratranec si koupil nejnovejsi vydani zakladni verze hry a mel tam spatne obrazky u pomocniku serifa a u zbrane +5 mel vezeni atd... Diky

Anonymní řekl(a)...

Zdravím,
bohužel do vydání Bangu se tyto chyby vloudily. Ve Vydání Bang! Střela už jsou chyby opraveny.
Michal Šmíd Albi ČR a.s.

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, zajímalo by mě jestli toto luxusní balení této super hry má na kartách texty v češtině nebo je v češtině jen návod?

Jakub řekl(a)...

Jedná se o kompletní české vydání.

Anonymní řekl(a)...

Zdravím, to je v pr*eli, píšete tu o dvou nových kartách do High noon (nová identita a pouta) a o třech nových postavách. Toto luxusní balení mám doma (českou verzi) a těšil sem se na tyto nové karty a nikde je tu v balení nemám. takže vlastně nevlastním všechny vyšlé karty. Nevíte jestli je to chyba že je tu nemám nebo čím to??
A ještě jedna věc mi není jasná. jsou tu velmi pěkně zpracovaná pravidla ale nikde sem nenašel často kladené otázky tak jak je to ve standartním balení v pravidlecch. Myslel sem si že také to že je to třetí vydání tu těch otázek bude spouta celá hra se všemi rozšířeními má spoustu nejasných situací. Mrzí mě to, že to tam není když je z balení a provedení vidět že je to luxusní balení a hlavně že je důraz kladen na co nejhladčí průběh každé partie.
Moc děkuji za objasnění těchto dvou dotazů a přeji všem hodně zabavy s touto moc super hrou.

Jakub řekl(a)...

Doporučuji vám, abyste se obrátil přímo na firmu Albi, která hru vydala. Jistě vám vyjdou vstříc. Zavolejte na Infolinka společenských her: +420 737 22 10 10