Bang! Face Off je pro dva

Bang! Face Off

Počet hráčů: 2.
Doporučený věk:
od 10 let.
Délka hry: 30 minut.
Autor:
Emiliano Sciarra.
Rok vydání: 2005.
Vydavatel: daVinci Games exklusivně pro firmu Arima.
Herní systém: karetně desková hra, blafování.
Potřebujete: základní balíček Bang!, případně rozšíření Město duchů.
Čeština: hra je kompletně v češtině.

Bang! Face Off je desková verze hry Bang! určená dvěma hráčům. Je to svébytné rozšíření vyžadující základní balíček. Jeden představuje šerifa, druhý banditu. Třetí postava odpadlíka je neutrální, během hry ji ovládá vždy jeden z hráčů. Hráči pohybují svými postavami po hrací desce a snaží se zastřelit soupeře. Vyhrává hráč, který toho druhého podruhé zastřelí. Takže si užijete divoký západ jak se patří.

Herní plánK dispozici jsou dva hrací plány. Na BGG se dá stáhnout i další, případně si můžete vytvořit i vlastní - mapy jsou složeny z čtvercových políček. Na začátku hry postavíte postavy na vyznačená místa a rozmístíte zlaté nuggety. Šerif si vybere svou postavu, po něm bandita a oba si líznout tolik karet s hnědým okrajem, kolik mají životů. Rovněž pro odpadlíka se vylosuje postava. Začíná vždy šerif, po něm hraje bandita a nakonec odpadlík. A pak už může přestřelka skutečně začít.

PostavyVe chvíli čekání, než se sejde celá parta na Bang!, si můžete zahrát Face Off a potrénovat přesnost střelby. Stačí, když si stáhnete a vytisknete pár stránek. Pravidla jsou jednoduchá. Pokud znáte základní hru, stačí se seznámit s pohybem postav, jak hrát za odpadlíka, s drobnými odchylkami a můžete začít.

Odkazy:

***

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

cau, prosim te, nevis, esi se da Face Off poridit i v CR? nejaky i-obchod nebo tak... diky, Luda

Jakub řekl(a)...

Nikde jsem nezaznamenal, že by se Face Off dal koupit.

Anonymní řekl(a)...

Face Off se nekupuje, je volně ke stažení a pak si ho sám udělej.
Přímo je tu na ně odkaz.