Novinka: Zahrada

Rodinná hra Zahrada je určena pro 1–4 hráče od 8 let. V češtině ji vydal MindOK. Můžete si ji tedy zahrát, i když zrovna nemáte spoluhráče. Hra obsahuje celkem 36 dílků truhlíků s různobarevnými květinami. Truhlíky mají zvláštní tvary, každý je jiný. Vaším úkolem bude, abyste je postupně složili do vymezeného prostoru vašeho záhonku a čím lépe se vám to daří, tím více bodů obdržíte. Hráč s nejvyšším bodovým ziskem na konci hry zvítězí.

Pokud máte rádi hry typu Ubongo, ve kterých řešíte sestavování dílků do určeného tvaru, pak se vám Zahrada bude líbit. Navazuje na hru Patchwork, ale je upravena tak, aby ji mohlo hrát více hráčů.

Zahrada je graficky i celkových zpracováním výborně připravená hra, kterou si dobře zahrají i příležitostní hráči. Ocení ji ti, kdo mají rádi nekonfliktní hry.




Odkazy:
***

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Zdravím, děkuji za příspěvek. S rodinou máme opravdu moc rádi různé společenské hry, takže je fajn, že jsou různé informace na internetu. Člověk si tak hru přiblíží a vybere si tu, která mu padne do oka. Co říkáte třeba na tuhle: https://www.babymodel.cz/magicky-labyrint/. Vypadá zajímavě.