Tip: Small World míří do podzemí

Small World Underground je nová edice zdařilé hry Small World, která vás zavede do tajemného a nebezpečného podzemního světa. Hráči stejně jako v základní hře vedou jeden národ tak, aby ovládli jednotlivé regiony a zajistili si co největší příjem.

Underground je samostatná hra, která přináší některé nové prvky. Vydavatel hru doporučuje především těm hráčům, kteří již hráli první edici. Pokud máte Small World rádi, pak se vám nová edice bude určitě líbit, protože přináší nové možnosti a kombinace.



Hra obsahuje kromě nové mapy 15 zcela nových národů a 21 speciálních vlastností. Podzemní říše je rozdělena řekou a ve vybraných regionech jsou zvláštní artefakty, které jejich vlastníkům dávají různé výhody. Nejdříve je ale musí vybojovat.

Díky novým kombinacím vlastností a podmínek musí hráči hledat nové postupy a strategie. Small World tak získává nový náboj. Původní i nové národy můžete samozřejmě kombinovat.

Nová hra těží z úspěchu základní hry. Uvidíme, nakolik splní očekávání jejích fanoušků. Svůj potenciál ale určitě má a může velmi dobře poskytnout mnoho herních zážitků.

Small World Underground je již v prodeji a bude k dostání i ve specializovaných obchodech u nás.


Odkazy:
Související články:

Chcete hru koupit?

Smallworld Underground lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: