Vládci podzemí jsou připraveni vás chytit

Jedna z nejočekávanějších letošních her, která zaujala i na veletrhu her v Essenu, se dočkala českého vydání. Vládce podzemí připravil MindOK ve spolupráci s CGE. Je na místě připomenout, že je to další hra Vládi Chvátila, která se v hodnocení na herním webu Board Game Geek nachází v první stovce (k 13. prosinci je na 96 příčce).

Vládci podzemí (Dungeon lords) již zamířili k těm, kteří si je objednali. Pokud jste váhali, máte ještě příležitost hru si objednat, aby vám dorazila ještě před Vánocemi. Nebo si ji můžete zakoupit v některém ze specializovaných obchodů v Praze.

Hra má úžasnou grafiku, která vás osloví na první pohled. Ilustrace pro CGE připravil francouzský ilustrátor David Cochard. Z herního materiálu se obzvláště povedly figurky impů. Česká pravidla jsou již k dispozici ke stažení, která vás rychle uvedou do hry díky přehlednému uspořádání a názorným ilustracím. Vládce podzemí však ocení především ti, kteří mají rádi složitější komplexní hry. Stojí však za trochu námahy si hru vyzkoušet. Odmění se vám mnoha spoustou zábavy při nových a nových hrách. Jen tak vás nepustí.

Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: