CGE připravuje rozšíření Galaxy Truckera

Galaxy TruckerGalaxy Trucker na loňském veletrhu v Essenu úspěšně odstartoval a již stačil posbírat řadu uznání mezi odborníky i veřejností. Zájem hráčů přirozeně vede k úvahám o dalším rozvoji hry a rozšířeních. První vlaštovkou bylo vánoční minirozšíření Drsné štreky (Rough Roads Ahead). CGE nyní připravuje nové rozšíření, které umožní hru v pěti hráčích a bude obsahovat nové karty, dílky a lodě. Představeno bude opět v říjnu v Essenu. Můžeme se tedy těšit na množství nového herního materiálu, který bude možné různě kombinovat. Obohatíte a zpestříte každou novou hru.

Chcete být mezi prvními, kteří nové rozšíření vyzkouší? Pokud ano, odpovězte na několik otázek k Drsným štrekám na oficiální stránce hry. Jeden vylosovaný obdrží rozšíření hned, jak bude k dispozici. Svým dílem můžete také přispět ke konečné podobě hry, pokud připojíte své postřehy ke hře a návrhy na její další rozšíření a úpravy. Je však škoda, že CGE připravilo stránku jen v angličtině a že tato část není také v češtině, a nepokračuje tak v započatém dvojjazyčném vydávání svých stránek.

CGE také představilo své partnery, s jejichž pomocí rozšíří své hry do dalších zemí. Partnerem pro Německo se stal Heidelberger Spieleverlag, pro oblast Francie a Beneluxu QWG Games a pro Polsko, Slovensko a Česko Albi. V průběhu června tak vyjde druhé vydání Šestiměstí v německé, francouzské, belgické a díky spolupráci s JKLM Games také v anglické mutaci. Připravuje se také druhé vydání Galaxy Truckera.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: