Rozšíření pro zkušené Truckery

Rozšíření hry Galaxy TruckerTým Czech Games Edition (CGE) připravil pro milovníky hry Galaxy Trucker krásný vánoční dárek v podobě malého rozšíření. Již sám název rozšíření, Drsné štreky (Rough Roads Ahead), vypovídá, že není určené žádným zelenáčům. Pokud nemáte "nalétáno", postavili jste zatím jen několik lodí, neabsolvovali jste ještě mnoho dobrodružných letů, rozšíření raději odložte na později. Stavíte-li však i složité lodě tak, že doletí k cíli s posádkou i zbožím bez toho, že by z lodě byl cedník, máte před sebou novou výzvu. Všichni zájemci si ho mohou stáhnout a po vytištění začít hrát.

KartyRozšíření obsahuje 17 karet a pravidla jejich použití. Karty do hry vnášení nové, drsné události, které ovlivní celý let. Před každou etapou, než začnete stavět loď, náhodně vytáhnete několik karet. Jejich počet záleží jen na vás - určíte tak obtížnost cesty (doporučeny jsou 2-3). Vesmír se s nikým nemazlí, zde je několik příkladů: Paranoia - Kdo chce přistát na planetě, dostane nejprve velkou střelou zepředu; Slabé zdroje - Na každé použití zařízení na baterie potřebujete o jeden žetonek energie více; Kdo s koho - Všichni nepřátelé jsou o dvě silnější.

Nové karty základní hru obohacují. Je však jen na vás, nakolik je využijete. Zkušenějším hráčům přináší novou šťávu a zpestření hry. Letu zdar :-)

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: