Novinka: Příšerky ze skříně

Antoine Bauza připravil kromě 7 divů světa, Hanabi, Rampage, Takenoko či Tókaidó také dětskou hru Příšerky ze skříně. Česky ji vydala Granna. Bojí se vaše děti strašidel, které číhají pod postelí? Pak si s nimi tuto novinku zahrajte a zažeňte společně strašidla a příšerky zpět do skříně. Hra je určena především dětem od 3 do 8 let.

Příšerky ze skříně jsou kooperativní hrou pro 1–6 hráčů. Hráči společnými silami zahánějí jednotlivé příšerky zpět do skříně. Podaří se jim to tehdy, když příšerce vyberou správnou hračku, tedy tu, která ji vyděsí. Každá se přitom bojí jiné hračky. Hráči společně vyhrají, pokud zaženou všechny příšerky. V případě, že příšerky obsadí všechna čtyři místa okolo postele, vyhrají ony.

Graficky i zpracováním je hra krásně připravena. Vnitřek krabice má podobu skříně a je součástí hry. Karty příšerek tak pěkně uklízíte na správné místo.

Hra také umožňuje různé nastavení obtížnosti podle věku a zkušenosti dětí. Příšerky ze skříně patří k tomu typu dětských her, ve kterých si děti procvičují především paměť.

Odkazy:
Chcete si hru Příšerky ze skříně koupit?

Příšerky ze skříně lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: