Vymýšlíte hru? Přihlašte ji do soutěže

CBGMáte rádi deskové hry a chtěli byste se dozvědět víc o tom, jak vznikají? Nebo máte v šuplíku hru, kterou jste sami vymysleli, a chtěli byste ji představit širšímu publiku? Pak by vám neměla uniknout jedinečná akce. O víkendu 28.-29. ledna proběhne v Praze první setkání autorů her. Jedná se o již 7. ročník. Zve vás Česká deskoherní společnost (CBG).


Akce je otevřena nejen autorům deskových her, ale i zájemcům, kteří se chtějí se „světem deskových her“ seznámit, zahrát si hry, které ještě nebyly vydány, vyzkoušet si nové herní principy nebo se jen seznámit s lidmi, kteří hry vymýšlejí.

Pokud máte hru vymyšlenou, pak neváhejte a přihlašte ji do soutěže do 25. února. Nemusí jít o hotovou hru, ale můžete přijít i s  rozpracovanou hrou a herním konceptem. V rámci autorských setkání budete moci na hrách dále pracovat. Autor vítězné hry obdrží jako cenu sošku od občanského sdružení Goada. Hlavní cenou je pak možnost vydání hry v následujícím roce 2012. CBG zajistí dotažení hry, vydání a propagaci u nás i v zahraničí, například na veletrhu her v Essenu.

Pokud máte zájem, můžete se zúčastnit setkání 28.-29. ledna i vy. Stačí, když se ohlásíte e-mailem na adresu: info@czechboardgames.com.

Harmonogram 7. ročníku soutěže autorů her:
  • 28.–29. ledna 2011: 1. setkání – představení her
  • 25.–26. února 2011: 2. setkání – uzávěrka přihlášek
  • Květen 2011: 3. setkání – odborné přednášky pro autory her
  • Srpen 2011: 4. setkání – testování her 
  • Prosinec 2011: 5. setkání - vyhlášení výsledků
  • 2012: vydání vítězné hry 7. ročníku
Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: