Chystá se: Tiny Epic Galaxies

REXhry po hře Malá velká království vydají další malou velkou hru od Scotta Almese. Tentokrát se jedná o hru na sci-fi téma, jak už napovídá název Tiny Epic Galaxies. Hra je určena pro 2–4 hráče. Budete v ní s ostatními hráči soupeřit při dobývání vesmíru. Opět se můžete těšit na rychlou, velmi interaktivní hru.

Každý hráč představuje vládce galaxie, kterou rozvíjí. Zároveň může expandovat a získávat nové planety. Musí proto efektivně využívat zdroje a zároveň narušovat plány ostatních. Kdo získá nejvíce vítězných bodů za planety a modernizaci vlastní galaxie, ten zvítězí ve hře.

Hra využívá kostky. Každé kolo použijete tolik kostek, kolik vám dovolí úroveň vaší galaxie. Kostky vám pak poskytnou určité akce, které můžete využít, například let raketou, kolonizaci, získávání zdrojů, zlepšení ekonomiky či diplomatického vlivu. Ostatní hráči zároveň budou moci využít akce také.

České vydání hry Tiny Epic Galaxies můžeme očekávat v září. Pokud byste chtěli hru v angličtině, můžete se připojit na Kicksarteru, který se připravuje.

Videopředstavení hry Tiny Epic Galaxies (v angličtině):



Jak se hraje, na videu je prototyp hry (v angličtině):



Odkazy:
***

Žádné komentáře: