Tip: Den a Noc je hra pro předškoláky

Hledáte dobrou hračku pro své dítko nebo dárek, který bude vhodný již pro batole a vydrží delší dobu? Pak vám doporučuji Den a Noc z řady Smart Games. Hra obsahuje sadu dřevěných dílků různých tvarů a barev, které se nasazují na dřevěné tyčky. Děti se při hře rozvíjí v různých směrech. Učí se barvy, tvary, procvičují jemnou motoriku, řeší jednoduché úkoly. Hra přináší řadu rébusů od jednoduchých po složitější. Hra je určena předškolním dětem od dvou let.

Den a Noc je hračka a hlavolam zároveň. MindOK vydal tuto hru v řadě her pro jednoho hráče. Uvádí, že je hra vhodná pro děti od 18 měsíců, ale s barevnými dílky si mohou hrát již mladší děti. Malé děti baví nasazovat dřevěné dílky na tyčky a všemožně s nimi točit. Jen musíte dát pozor, abyste o některé části hry nepřišli, když s nimi vaše dítko začne házet. Z dílků můžete společně skládat různé tvary, veselé panáčky, domečky, stromy.

Starší děti okolo tří let pak mohou skládat dílky podle obrázku. Knížečka se zadáními jich celkem obsahuje 48 ve čtyřech obtížnostních úrovních. Jednodušší varianta (den) zadání obsahuje barvy i tvary. Ve složitější variantě (noc) jsou jen tvary.

Tato hra tedy může vyrůstat s vaším dítětem. Stále mu bude přinášet něco nového, bude mít zábavu a zároveň se bude učit. Doporučuji všem rodičům.

Hra získala ocenění Grand PRIX pro nejlepší výrobek veletrhu For KIDS 2011.

Odkazy:
Související články:

Chcete hru koupit?

Smart - Den a noc, logická skládačka lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: