Nové české vydání Through the Ages si můžete předobjednat

CivkaPro všechny fajnšmekry, milovníky moderních her a příznivce her Vládi Chvátila je tu dobrá zpráva. MindOK připravuje ve spolupráci s CGE nové české vydání hry Through the Ages. Její celý český titul bude Through the Ages: Příběh civilizace. Do 20. srpna si můžete hru předobjednat za zvýhodněnou cenu. Podmínkou vydání hry ale je dostatečný počet objednávek.

Oproti prvnímu vydání od Czech Board Games, které je beznadějně nedostupné, bude toto vydání obsahovat kvalitnější herní materiál. Každý hráč bude mít hráčskou desku, která bude obdobná jako v posledním anglickém vydání, karty budou z kvalitnějšího papíru s kulatými rohy, žetonky pak plastové průhledné kostičky. Máte se tedy na co těšit.

Hra Through the Ages je úspěšným přenesením počítačové hry Sid Meier's Civilization do deskové podoby, mnozí ho označují za vůbec nejlepší. Hra je určena 2 až 4 hráčům. Cílem hráčů je rozvíjet svou civilizaci, podporujete vědu, staráte se o populaci, stavíte divadla a knihovny, ovlivňujete světové dění, ale i kolonizujete a válčíte. Celkově hra patří mezi náročné strategické hry určené zkušenějším hráčům.

Ještě stojí za připomenutí, že hra získala v roce 2007 ocenění International Gamers Awards, které uděluje mezinárodní porota. Přitom vyšla jen o rok dříve v omezeném nákladu.

Odkazy:

Související články:

***

Žádné komentáře: