Svět deskových her otevírá novou hernu

V pražských Vršovicích se otvírá nová herna, ve které si můžete vyzkoušet jak nejrůznější hry pro náročnější hráče, tak pro hraní v rodinném kruhu. Na své si ale přijdou i děti od tří let, protože si zde mohou vyzkoušet ty nejlepší dětské hry. Prohlédnout si prostory nové herny a poznat její pohostinnost můžete již tuto sobotu 9. února od 13 do 18 hodin. Svět deskových her na tento den připravil slavnostní otevření.

Herna s obchodem společenských her a hlavolamů je dobře dostupná, najdete ji na adrese Žitomírská 30 (z I. P. Pavlova nebo Nám. Míru tramvají číslo 4 či 22 do zastávky Vršovické náměstí).

V pozvánce se mimo jiné praví: "Přijďte se k nám podívat, zahrát si některou ze stovek her a třeba i něco vyhrát v tombole! Navíc pro vás chystáme výprodej některých poškozených nebo vrácených her s výraznou slevou. Vyzkoušet si budete moci také dvě úplně čerstvé novinky z veletrhu v Norimberku. Možnost občerstvení zajištěna."

Herna je spojená se zavedeným specializovaným obchodem, který se zaměřuje na moderní společenské hry a hlavolamy. Vybrat si můžete ze široké nabídky.

Prostory jsou velké, vzdušné a mají solidní zázemí. Současně si zahraje i 30 hráčů, takže nemusíte mít obavy, že byste se nevešli. A výběr her k vyzkoušení i také velký. V prostorách herny se budou konat pravidelné herní večery a své místo zde bude mít i herní kroužek pro děti. Chybět nebudou ani další příležitostné herní akce. Je na co se těšit :-)

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: