Revolver, Stanice Paranoia a Takenoko jsou tu

Chcete zažít divokou přestřelku mezi Jackem "Vránou" Coltym a mužem zákona plukovníka McReadyho, pocítit napětí a ponurou atmosféru opuštěné vesmírné stanice či vyzkoušet zahradnické dovednosti na japonském císařském dvoře? Máte možnost. REXhry připravily tři nové hry v českém vydání. Jedná se o již dříve avizované hry Revolver, Stanice Paranoia a Takenoko.

Revolver je karetní hra pro dva hráče, která vás zavede na Divoký západ 19. století. Jeden hraje za muže zákona, druhý za desperáta. Každý má vlastní cíl a podmínky. Jedná se vydařenou "dvojkovku" s asymetrickými podmínkami.

Stanice Paranoia je z jiného těsta. Je založena na komunikaci mezi hráči. Je to kooperativní hra pro 4–6 hráčů s rolí "zrádce", "záškodníka". Pokud máte rádi hry typu Mafie či Městečko Palermo, hry s blufováním a tajemnou atmosférou, pak byste měli Stanici Paranoia vyzkoušet.

Takenoko naopak ocení ti, kteří hledají rodinnou deskovou hru. Budete pěstovat bambusy pro nenasytnou císařskou pandu a za to získávat body. Hra vypadá velmi pěkně. Jejím autorem je Antoine Bauza, který vytvořil například hru 7 divů světa nebo Ghost Stories.

Všechny tři nové hry pořídíte ve specializovaných obchodech. A pokud ne dnes, tak za pár dní určitě.

Videopředstavení hry Revolver (v angličtině)



Videopředstavení hry Stanice Paranoia (v angličtině)



Odkazy:
Související články:
Chcete si hru Revolver koupit?

Revolver - karetní lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


Chcete si hru Stanice Paranoia koupit?

Stanice Paranoia lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>


***

Žádné komentáře: