V Británii bude vycházet časopis o deskovkách

BaPJmenuje se Bits & Pieces. Je to nový časopis, který bude věnovat velký prostor recenzím především moderních deskových her evropského typu (Eurogames), příležitostně se bude věnovat i hrám severoamerické provenience a dungonům (RPG). Ještě jste o něm neslyšeli? Zatím jste nemohli, první číslo vyjde v únoru. Vycházet bude třikrát do roka v rozsahu zhruba čtyřiceti stran. Další čísla vyjdou v červnu a v říjnu. Redakce slibuje plnobarevné vydání a recenze desedi her, ať už dříve vydaných jako Puerto Rico, El Grande, či novinek posledních let jako Ice Flow, Hamburgum, Container. Recenze na čtyřech až šesti stranách budou doplněny barevnými obrázky. Vše je přirozeně v angličtině.

Ukázková stránka časopisuČasopis bude vycházet ve Velké Británii. Redakce časopisu je v Edinburghu. Roční předplatné vás vyjde na patnáct liber, což při současném kursu je zhruba 450 korun (uhradit můžete prostřednictvím systému PayPal). Abyste si neobjednávali zajíce v pytli, můžete se podívat na vzorové stránky s recenzemi tří her: Dvorana děsu, Ticket to Ride, Eketorp. Na první pohled vypadají recenze sympaticky a profesionálně. Uvidíme, jaký bude celý časopis.

Aktualizace 14. 2.: Redakce projekt časopisu zastavila. Důvodem je malý počet předplatitelů. Všichni, kdo si časopis předplatili, obdrží či již obdrželi své peníze zpět. Není vyloučeno, že se časopis někdy v budoucnu realizovat bude.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: