FDH vstupují do čtvrtého roku života

Dnes stránky Frodovy deskové hry slaví třetí narozeniny a vstupují tedy do čtvrtého roku svého života. Největším dárkem jsou recenze a články, které si můžete přečíst - o 76 deskových a karetních hrách -, či pravidla a pomůcky ke hrám ke stažení. Najdete zde také soubor volně dostupných deskových her, které si můžete zahrát na počítači nebo on-line. Věřím, že každý zájemce o hry si najde to své.

Svět her je opravdu bohatý, nejen těch deskových. Je úžasné krok za krokem odkrývat jeho taje, poznávat vtipné i geniální nápady vtělené do krásně zpracované hry, která především poskytuje inteligentní, podnětnou a příjemnou zábavu lidem bez rozdílu věku, postavení, národnosti, jazyka... Hry mají podobně jako literatura své žánry. Je jen na vás, abyste si našli právě tu správnou hru pro správnou chvíli. Hry, která vás budou bavit a které pro vás při každé partii budou výzvou (objevit novou strategii, zahrát lépe než posledně, porazit minulého vítěze). Budu rád, pokud vám ve výběru hry mé stránky pomohou a budou i nadále zdrojem užitečných informací o hrách a hraní.

Chtěl bych vás požádat o vaše postřehy a podněty, co vás na hrách zajímá, o čem byste si chtěli přečíst. Pište prosím na e-mail jakub(zavináč)nalodi.net, případně do komentáře k článku. Předem díky.

Těším se na vaše podněty :-)

Jakub

***

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Přeju všechno nejlepší k narozeninám a další hromadu pěkných článků. Tenhle blog čtu velice rád - už několikrá jsem tu dokonce našel inspiraci na svou další deskovku. Jen tak dál!

Anonymní řekl(a)...

gratuleujem! 4roky?!wow, peknee, len tak dalej