Nová rozšíření Dominionu Alchymie a Prosperita již brzy

Albi již připravuje do distribuce nová rozšíření karetní hry Dominion: Alchymie a Prosperita v plné české lokalizaci. Brzy již budou k dispozici v obchodech. Všichni příznivci této úspěšné hry se tak dočkají nový speciálních karet a možností, které poskytnou nové karty království. Prosperita je zaměřena na podporu peněz, Alchymie podporuje akce.

Prosperita je po Pobřeží další velké rozšíření. Obsahuje nové karty peněz – platinu v hodnotě 5, bodovací kartu kolonie v hodnotě 10, nové karty království podporují bohatství a rozvoj pomocí peněz. Mezi hráči si toto rozšíření našlo hodně příznivců.

Alchymie je menší rozšíření Dominionu, které obsahuje speciální karty peněz – lektvar slouží jako platidlo. Přináší nové karty království podporují akce. Po Rohu hojnosti je to další menší rozšíření v češtině.

Tato rozšíření neobsahuje karty peněz a bodů, takže ke hře potřebujete základní sadu hry Dominion nebo Dominion: Intriky.

V loňském roce vyšlo v anglické a německé verzi velké rozšíření  Dominion: Hinterlands a pro letošní rok se chystá Dominion: Dark Ages.

Odkazy:
Související články: 
***

Žádné komentáře: