Vydejte se do světa Bez hranic

Hra Bez hranic je další novinkou, která přichází v předvánočním čase. Přináší ji Albi ve spolupráci s CGE. Je to nová hra Vládi Chvátila, který tentokrát zabrousil do vod zábavně-vzdělávacích. Připravil zeměpisnou hru. Zábavnou formou v teple domova tak můžete procestovat Evropu a Spojené státy a přitom si osvěžit své zeměpisné znalosti. Zahrajete si ve 2–6 hráčích. Bez hranic je jednoduchá a svižná rodinná hra, která neurazí ani zkušenější hráče.


Hráči vyrážejí do světa, aby ho objevovali a podali zprávu těm, kteří zůstali doma. Hra se skládá z několika kol. V každém hledáte nejkratší cesty mezi vybranými státy. Mapu ale nemáte k dispozici, ta poslouží až k vyhodnocení. Jen v posledním kole cestujete naopak co nejdál. Svou cestu plánují hráči současně, takže uplatní i rychlé rozhodování a postřeh. A kdo zvítězí? Ten, kdo doláže získat nejvíce peněz.

Hru představilo CGE na letošním veletrhu her v Essenu jako Travel Blog. Nyní si ji můžete zahrát i v české verzi. A o každé navštívené zemi se dozvíte několik zajímavostí.




Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: