Chystá se: Hra o trůny – Železný trůn

Tato zpráva mě velmi potěšila. Blackfire vydá v češtině hru Hra o trůny – Železný trůn, kterou připravují v FFG. Jak název napovídá, bude zasazena do světa známá ságy. Co je ale důležitější, bude založena na úspěšném konceptu hry Cosmic Encounter. Výborné hře, která je u nás dostupná jen v angličtině. Pokud vše dobře půjde, české vydání u nás bude k dispozici během zimy 2017.

Hráči budou zastupovat jednotlivé přední rody Západozemí a soupeřit o Železný trůn. Budou uzavírat spojenectví, a ta nečekaně rušit. Očekávejte tedy velmi interaktivní hru plnou vyjednávání, spojenectví, ale i zrady, podplácení a nečekaných zvratů. Železný trůn je však jen jeden a může být jen jeden král. Hru o trůny si tak budete moci užít na vlastní kůži. Díky českému vydání bude přístupná více hráčům.

Kdo uspěje ve velké hře o trůn? Bude to rod Lanisterů, Starků, Tirellů, Baratheonů či Targaryenů? Herní doba by měla být do jedné hodiny. A ve hře se setkáte s řadou postav, které znáte ze seriálu. Určena je především pro dospělé náročnější hráče.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: