Novinka: Ztracené dědictví

Ztracené dědictví vydal nedávno MindOK. Je to malá karetní hra obdobného typu jako Milostný dopis. Zahrajete si ji ve 2–4 hráčích. Můžete si vybrat ze dvou variant hry – Létající zahrada, Hvězdný koráb. Pokud obě sady spojíte, můžete počet hráčů rozšířit až na šest.

Jedná se o jednoduchou karetní hru, ve které uplatníte své dedukční schopnosti, nechybí blafování, ale budete potřebovat i trochu toho štěstí. Principy navazuje na Milostný dopis, pro mnohé ale bude zajímavější. Obsahuje 16 hracích karet.

Ve svém tahu si vezmete kartu z balíčku, jednu ze dvou karet v ruce zahrajete a provedete její efekt. Vaším cílem je vyřadit všechny soupeře. Pokud se to nikomu nepodaří do vybrání karet, nastává fáze vyšetřování, které má odhalit, kdo je držitelem karty „Ztracené dědictví“. Vyhraje ten, kdo jejího držitele určí jako první. V případě, že není nalezen, prohrají všichni.

Ztracené dědictví je malá hra s krátkou herní dobou, kterou si můžete vzít kamkoliv a ve volné chvíli zahrát jednu dvě partie.

Odkazy:

***

Žádné komentáře: