Dočkáme se Č-packu k Agricole?

Rozšíření s dalšími kartamiPokud jste si oblíbili Agricolu, pak máte příležitost zvěčnit se a své nápady na nových kartách profesí a vybavení. Nevěříte? Firma MindOK, český vydavatel hry, vyhlásila soutěž na karty do nového rozšiřujícího balíčku. Ten bude obsahovat 12 karet profesí a 12 karet malých vybavení. Přednostně by návrhy měly vyjadřovat typické české či slovenské reálie. Bude se tedy jednat o národní rozšiřující balíček. Tak neváhejte a vymýšlejte vtipné karty, které vnesou do hry český humor. Jen doufám, že to nebude samý Švejk s půllitrem piva či Honza s šátkem buchet :-)

Celkem můžete zaslat až 5 návrhů karet profesí a 5 návrhů karet vybavení, a to do 30. dubna. Návrh by měl obsahovat: název karty; u vybavení cenu, podmínku pro vyložení; u profesí návrh počtu hráčů, ve kterém by se měly hrát; nepovinně i návrh toho, co by mohlo být na ilustraci karty. Výtvarnou podobu dá kartám autor grafiky Agricoly Klemens Franz. V případě, že bude váš návrh vybrán, budete odměněni celým Č-packem.

MindOK uveřejnit také čerstvou zprávu. Pokud se naplní, tak se můžeme těšit na první velké rozšíření k Agricole. Objevit by se mohlo na podzim. Najdeme v něm lesy, bažiny a také figurky koní. A dobrá zpráva na závěr: půjde-li vše dobře, bude české vydání k dispozici už během podzimu.

Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: