Akce: Podzim přeje deskovkám

Podzimní herní akce, to už zdaleka není jen říjnové Deskohraní v Praze, ale celá řada dalších akcí, které se konají na různých místech republiky. Můžete si tedy vybírat i podle svých preferencí, ať už co do zaměření či dostupnosti. Mezi nejbližšími je již tradiční Výstava her a hlavolamů v Praze, která je určena široké veřejnosti, a druhý ročník Deskofobie Live v Chotěboři, kterou ocení především náročnější hráči. Cílem mnoha herních nadšenců je také mezinárodní veletrh her v Essenu.

Výstava her a hlavolamů

Kdy: 11.–14. 9. 2014
Kde: Novoměstská radice, Praha 2
Pro koho: Pro všechny zájemce o hlavolamy a deskové hry, pro děti, dospělé i pro skupiny. Připraveno bude množství hlavolamů z celého světa, samozřejmě včetně novinek a zajímavostí, a velká herna deskových her.
Podrobnosti: na webu


Deskofobie Live 

Kdy: 11.–14. 9. 2014
Kde: Hotel Fantazie, Chotěboř
Pro koho: Festival deskových her Deskofobie LIVE je určen pro všechny příznivce pořadu Deskofobie a nejen pro ně. Zaměřuje se na moderní společenské hry a chce nabídnout bohatou zábavu na celý víkend pro všechny, kteří se chtějí bavit. Nechybí přednášky či turnaje.
Podrobnosti: na webu


Deskohraní – mezinárodní festival her

Kdy: 4.–12. 10. 2014
Kde: Tyršův dům v Praze
Pro koho: Deskohraní je festival plný deskových a karetních her, předváděček, turnajů, volného hraní a jiných atrakcí. Je určen všem hravým lidem z celého světa, malým i velkým, expertům i amatérům. Připravuje program pro děti i dospělé, pro hráče i veřejnost, nabízí mistrovské turnaje i začátečnické soutěže.
Podrobnosti: na webu


Veletrh her SPIEL v Essenu

Kdy: 16.–19. 10. 2014
Kde: výstaviště v Essenu, Německo
Pro koho: Mezinárodní veletrh her Essenu je určen všem zájemcům o moderní společenské hry. Setkávají se zde velcí i malí vydavatelé z celého světa s hráči a zájemci o hry.
Podrobnosti: na webu


Festival Goliáš a David

Kdy: 1.–2. 11. 2014
Kde: Lidový dům ve Staňkově, Plzeňský kraj
Pro koho: Festival je otevřen nejširší veřejnosti, dospělým, dětem či rodinám s dětmi nejen z plzeňského regionu. Mohou si přijít prohlédnout hry, naučit se ty, které je zaujmou, zahrát si je, popřípadě si zasoutěžit v některém z mnoha připravovaných turnajů.
Podrobnosti: na webu

Zdaleka to není všechno. Sledujde proto další příspěvky na webu.

***

Žádné komentáře: