Už jste podpořili Deskofobii na startovači?

Originální český videomagazín o deskových hrách Deskofobie nedávno oslavil první rok a uspořádal herní víkend s pestrým programem. Nyní se obrací na své příznivce a diváky s žádostí o podporu. Pokud vás pravidelná videa o nových deskových hrách zaujala, můžete projekt podpořit finančně a umožnit jeho vylepšení, a to prostřednictvím webu startovač.cz.

Vaše podpora může mít podobu příspěvku ve výši od 50 korun po několik stovek až tisíc, je to na vás. Za to dostanete i nějakou tu odměnu (třeba Milostný dopis s věnováním, právo výběru hry na recenzi a mnoho dalších).   

Za vybrané peníze tvůrci Deskofobie slibují, že zlepší kvalitu pořadu díky lepšímu vybavení, připraví speciál z Essenu 2014, akce Deskofobie Live 2014 bude mít o dva dny více. A protože k dosažení hranice 30 000 korun zbývá jen pár stovek, zahraniční diváci se nejspíš dočkají anglických titulků.

Startovač je platforma, která umožňuje financování nejrůznějších projektů, které mají jasně definovaný cíl. Může jít například o divadlo, film, hru, aplikaci, knihu, komiks, umění. Povoleny nejsou například charitativní či business projekty. Pokud máte zajímavý projekt, můžete o podporu požádat také. Startovač vám s ním pomůže.

Představení projektu Deskofobie na Strartovači:



Odkazy:
Související články:
***

Žádné komentáře: