Rozšiřte si Small World sami

Zaujal vás Small World? Chtěli byste si ho doplnit o nové národy a vlastnosti? Můžete zdarma a přitom legálně. Vytiskněte si připravené neoficiální compendium, vyrobte si nové žetony a ty připojte ke standardní hře. Rozšíření obsahuje výběr z návrhů hráčů, které byly testováním ověřeny.


Rozšíření obsahuje tři nové národy: Demons, Dryads, Hydras, a čtyři speciální vlastnosti: Riverine, Martyr, Cowardly, Trapper. Pokud si vyberete démony, získáte další žeton démona pokaždé, když dobyjete magický region. Dryády mohou vstoupit do hry v jakémkoliv lese a neztrácí žeton národa,  pokud jsou vyhnány z lesa. Hydrám zas dorůstají hlavy. Je-li dobyt jejich region, hodí si kostkou a získají tolik žetonů, kolik padlo. Ty pak můžete přeskupit.

V loňském roce vyšla tři oficiální malá rozšíření hry Small World. Small World Cursed! a Grand Dames of Small World vznikly podle hráčských návrhů. Pokud je připojíte, budete s ním mít k dispozici celkem 22 ras a 30 speciálních vlastností. Umožní vám hru až v šesti hráčích. Minirozšíření Leaders of Small World bylo možné získat v Essenu nebo si ho můžete objednat na BoardGameGeeku.

Existuje také Compendium II s dalšími národy a vlastnostmi. To ale zatím není upraveno v pdf, můžete si ho však vytisknout z dostupných obrázků.

Odkazy:

Související články:
***

Žádné komentáře: