Co nového nabízí Corfix

Corfix

Mezi novinkami na našem trhu je řada her, o nichž jsem se ještě nezmiňoval. V předvánočním čase by se vám mohly hodit tipy na nové hry pro děti, hry vhodné pro rodinné hraní a třeba nepohrdnete ani náročnější hrou pro zkušenější hráče. Třeba vás některá osloví. Dnes se podíváme na aktuální nabídku Corfixu.

Zooloretto XXLHry pro rodinné hraní

Pěkným dárkem by mohlo být jubilejní vydání hry , která má plechovou krabici. Děti školou povinné určitě potěší hry plné nejrůznějších zvířátek Aquaretto a Zooloretto XXL (rozšíření pro Zooloretto i Aquaretto). Doporučuji vyzkoušet Rybí trh, svižnou a vtipnou hru pro 3-5 hráčů. Pro dva hráče je mezi novými hrami Shanghaien, ve které lanaříte piráty právě do své lodě.

Sutters MillHry pro zkušenější hráče

Z letošních novinek Corfix přivezl například hru Batavia od Queen Games, kde jako obchodníci procestujete Asii. Další hrou je Sutter's Mill od Phalanx Games, která vás zavede do Kalifornie v době zlaté horečky. Pokud jste si oblíbili úspěšnou karetní hru Race for the Galaxy, máte možnost získat její rozšíření.

FladderadatschDětské hry

Pro děti jsou nově v nabídce desková hra Fladderadatsch, která je vhodná pro děti od pěti let, nebo karetní hra Hamstern, ve které děti střádají zásoby na zimu. Ze starších her připomenu Želví závody (vtipná hra nejen pro děti) či Hexenrennen (Rej čarodějnic).

Kočka a myšLogické hry

Logické hry pro jednoho hráče od Smart Games si u nás již našly své příznivce. A není divu. Jsou chytré, dobře provedené a mají různou obtížnost. Jsou výborné pro děti už od 5 let. Setkat jste se mohli například s hrami ze série GoGetter: Kočka a myš či Záhada mumie. Skládají se z devíti čtvercových kartiček s vyobrazením cestiček, chodeb, řek, které na sebe musí navazovat. Obrázky na okraji vám dávají různé úkoly, například aby auto dojelo do k určitému domečku. Nově Corfix nabízí Princezna a drak (zachraňte princeznu). Dalšími skládačkami mezi novinkami jsou Road Block, Tower of logic (zachraňujete obyvatele hořícího domu) a Alcatraz (vaším úkolem je uprchnout ze slavné věznice).

Odkazy:

  • Corfix - distribuce deskových a společenských her
***

Žádné komentáře: