Tip: War of the Ring a další novinky v Hrasu

Válka o prsten - německé vydání (Phalanx)Prodejna Hras (v pasáži Rokoko na Václavském nám. v Praze) nabízí celou řadu novinek a her, které v jiném obchodě u nás nejsou k mání. Aktuálně lze doporučit skvělou hru War of the Ring za lákavou cenu 999 korun. Pokud jste dosud váhali, protože jste nechtěli nebo nemohli dát přes dva tisíce, pak byste měli zbystřit. Jen připomínám, že se jedná o komplexní a poměrně složitou hru pro dva hráče (případně dva týmy), která velmi pěkně a vyváženě zpracovává celý příběh z Pána prstenů J. R. R. Tolkiena. Příznivá cena je dána tím, že jde o německé vydání od firmy Phalanx. Ke hře ale dostanete také cd s kompletní grafikou na přelepení karet v češtině. K dispozici je také rozšíření (za 699 Kč).

Miniatura z 2. sérieDalší novinku, která stojí za pozornost, ocení všichni příznivci hry Wings of War. Hras nabízí další sérii miniatur letadýlek k této hře (druhé série opět obsahuje 12 letadel miniatur). Vaše letecké bitvy tak můžete obohatit o nové stroje, mezi nimiž jsou dvousedadlová letadla umožňující střelbu dozadu. Souboj tak vyžaduje zvolení nové taktiky.

Mezi novinkami najdete také například hry Neuland, Jamaica, Metropolys, Tzaar (poslední přírůstek projektu Gipf), Aquaretto (můžete připojit k Zoolorettu), Hamburgum (a také předchozí hry "rondelové" trilogie - Antike, Imperial), karetní Ticket to Ride, Tannhauser (s kompletním českým manuálem), Memoir 44 - Air Pack. Za pozornost také stojí V roce draka, Ubongo Extrem, Battle Lore.

Odkazy:
***

1 komentář:

Jakub řekl(a)...

Zájemce o hry má dvě možnosti: 1. navštíví přímo obchod Hras v Praze (pasáž Rokoko na Václavském nám.), 2. do obchodu si zavolá ;-)