Vyzkoušejte Blue Moon na PC

Blue MoonMožná jste si již karetní hru Blue Moon od Reinera Knizii zahráli a chtěli byste si zahrát i s rozšiřujícími balíčky. Možná byste si ji teprve rádi vyzkoušeli a blíže se s ní seznámili, ale zatím se vám ji nechce kupovat. Ať tak či tak, máte nyní k dispozici díky jednomu nadšenci velmi zdařilou verzi pro hru na počítači. Stáhnout si ji můžete dokonce pro PC i Mac.

Hra má jednoduché a přehledné ovládání. Obsahuje všechny balíčky národů, takže si před začátkem hru můžete zvolit, se kterými budete hrát. Karty jsou stejné jako ve vydání. Když najedete myší na kartu zvětší se vám tak, že si můžete pohodlně vše přečíst. Váš "protivník" nebude moc silný, hra je tedy celkem lehká.

Při hře tedy máte možnost osvojit si pravidla hry. Co nemůžete udělat, to vám hra nedovolí. Můžete se také dobře seznámit se všemi kartami jednotlivých balíčků. Poznáte tak, jak která karta ve hře funguje a co ten který balíček skrývá zajímavého a odlišného od ostatních.

Rozehraný Blue Moon na PC: Khind vs. FlitJe však třeba také upozornit na to, že program má i slabá místa s chybami (autor je postupně odstraňuje). I tak ale stojí za vyzkoušení. Na živého protivníka program sice nemá, pokud ale zrovna není nikdo, s kým byste si dali partii, umožní vám příjemnou hru.

Odkazy:
***

Žádné komentáře: