Chystá se: Albi připravuje party hru Znáš mě?

Začátkem února vyjde nová party hra Znáš mě? Původně vyšla v roce 2008 pod názvem Say Anything. Je to vtipná společenská hra, která vám prozradí, na co myslí vaši přátelé. Pokud plánujete s partou či známými vyrazit na hory, pak se vám tato hra, která je určena pro 3–8 hráčů, bude hodit.


Od Znáš mě? očekávejte čistou party hru. Každé kolo vede jeden hráč. Ten vybere a položí ostatním otázku. Například: "Čeho se nejvíce bojím?" Ostatní napíší na své destičky odpověď, ale takovou, jak by podle nich odpověděl ten, kdo otázku položil (šéf, pavouci, tmy, výšek, ...). Tazatel si z nich tajně vybere tu, která mu nejvíce vyhovuje. Ostatní pak tipují, která to je. Použijí k tomu své dva žetony. V každém kole mohou hráči získat až 3 body. U této hry však platí, že ani tak nejde o vítězství jako o zábavu.

Čím je hráčů více, tím lépe. Hra je rychlá, zábavná, jednoduchá, jak od party hry očekáváte. Je na každém hráči, co zajímavého vybere či s čím vtipným přijde. Dobře si zahrajete ve skupině přátel, ale i s lidmi, kteří se neznají. Může dobře posloužit k tomu, aby se rozproudila zábava.

Hra Say Anything získala řadu ocenění, například Golden Geek Award za nejlepší party hrou roku 2008.

Odkazy: 
***

Žádné komentáře: