Spielbox v angličtině je již na cestě

Anglická mutace herního časopisu Spielbox je již připravena. Dnes vyrazila ke svým čtenářům. Pokud patříte mezi ty, kdo si ji objednali, může v následujících dnech vyhlížet pošťáka. První anglické číslo vychází v limitované edici, takže by případní zájemci neměli váhat s objednáním.
První letošní číslo časopisu Spielbox přináší například recenze her Vasco da Gama, Magister Navis (Endeavor), Alcazar, Carson City, Day & Night, Last Train to Wensleydale. Přečtete si také o mezinárodním veletrhu v Norimberku či o 30 letech vydavatelství Amigo. Obsahuje také "překvapení", které potěší hráče Dominionu.

Poznámka: Časopis mi do schránky dorazil v pátek 3. dubna. Oním překvapením byla podložka ke hře Dominion pro dva hráče sloužící k umístění lízacího a odkládacího balíčku. Součástí časopisu je také hra Space-Drifters, prostřední dvojlist představuje plán. Potřebujete jen figurku pro každého hráče, tři šestistěnné kostky a čtyřicet značek na asteroidy. Vyhraje ten, kdo nejrychle obletí vesmírnou stanici.

Odkazy:

Související články:
***Aktualizace 12. 4. 2010***

Žádné komentáře: